• SoulMates InterActive is met maar liefst 2000 meter pixelgestuurde ledstrips actief op het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam
  • Welkom bij SoulMates InterActive, een jong en ambitieus bedrijf dat zich stort op de wereld van creatieve LED verlichting!
  • SoulMates InterActive introduceert bij het Eurovisie Songfestival meerdere nieuwe producten waaronder de unieke Silicone Cover
  • Wilt u meer weten over onze bijzondere producten? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord!
  • Sinds 2021 is SoulMates InterActive de Benelux dealer van Advatek Lighting
  • Het Eurovisie Songfestival 2021 te Rotterdam. SoulMates InterActive is present met meer dan 2000 meter Pixeltape!

Onze Digital LED producten zijn de meest betrouwbare en innovatieve LED producten.

Onze Digital LED producten zijn de meest betrouwbare en innovatieve LED producten.

Onze Digital LED producten zijn de meest betrouwbare en innovatieve LED producten. Aansturing van dit soort producten zijn voor de SoulMates specialisten geen probleem. Zo voorzien we op grote regelmaat grote evenementen zoals bijvoorbeeld Radio 538 XXL, De Vrienden van Amstel Live, 200 jaar Koninkrijk en Symphonica in Rosso zowel de standaard RGB LED producten alsmede de Digital LED Producten.

Ook hier staat innovatie centraal waarbij we bijvoorbeeld ook meedenken in het ontwikkelen van nieuwe LED producten om het evenement nog aantrekkelijker te maken. Altijd scherp geprijsd en altijd met 100% betrouwbaarheid.

Voor de Talpa productie Dance Dance Dance leverde SoulMates alle LED Lichtdecoratie voor dit razend populaire programma. Bij dit project werd gebruikt gemaakt van onze nieuwste LED controllers, de SM MKII controller. Volledig gemaakt op basis van onze specificaties en waarbij de software speciaal geschreven is om LED echt te kunnen dimmen tot de laagste regionen zonder kleur te verliezen. Een uniek LED product van SoulMates InterActive.

 

© Foto's: SoulMates InterActive