• In deze onzekere tijden willen we iedereen die door het Corona virus is getroffen heel veel sterkte wensen!
  • Voor de meest sfeervolle kerstdecoratie kunt u nu ook terecht bij SoulMates InterActive. Ga naar www.sparklingdeco.net en laat u inspireren
  • Een nieuw decor voor Forum voor Democratie met daarin verwerkt de LED producten van SoulMates InterActive
  • Sinds 2019 is SoulMates InterActive de Benelux dealer van LED Strip Studio! Unieke LED producten voor de meest uiteenlopende LED projecten

SoulMates InterActive; specialist op het gebied van LED techniek

SoulMates InterActive; specialist op het gebied van LED techniek

SoulMates InterActive; specialist op het gebied van LED techniek en actief binnen de wereld van Televisie en evenementen. De LED specialisten van SoulMates InterActive zijn allen gedreven mensen die voor ieder project de juiste LED oplossing hebben. SoulMates InterActive levert uitsluitend eigen producten; zowel de LED producten als mede de sturingen en voedingen zijn van eigen fabricaat. Hiermee zorgen wij ervoor dat u bij ons geen ‘standaard’ product huurt dan wel koopt maar zeker bent van producten die getest en goedgekeurd zijn binnen de zeer kritische tv markt.

De allerhoogste norm. En altijd tegen zeer concurrerende tarieven.

SoulMates InterActive staat voor innovatie, klantgericht denken en handelen en bovenal voor het leveren van een antwoord op al uw vragen. SoulMates kent geen uitdagingen, sec oplossingen. SoulMates InterActive is leverancier van diverse LED producten. Een groot deel van deze producten is speciaal gericht op de entertainment branche. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een passend advies geven voor nagenoeg ieder lichttechnisch vraagstuk. 

SoulMates InterActive LED producten kunnen zeer breed worden ingezet. Deze producten worden onder andere ingezet op beurzen, tv programma’s, festivals, exposities en bedrijfsfeesten. Door onze ruime ervaring op de professionele LED markt en ons gevarieerd assortiment LED producten, kunnen wij voor elk vraagstuk een passende oplossing bieden.

 

© Foto's: Jorrit Lousberg