• SoulMates InterActive is met maar liefst 2000 meter pixelgestuurde ledstrips actief op het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam
  • Welkom bij SoulMates InterActive, een jong en ambitieus bedrijf dat zich stort op de wereld van creatieve LED verlichting!
  • SoulMates InterActive introduceert bij het Eurovisie Songfestival meerdere nieuwe producten waaronder de unieke Silicone Cover
  • Wilt u meer weten over onze bijzondere producten? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord!
  • Sinds 2021 is SoulMates InterActive de Benelux dealer van Advatek Lighting
  • Het Eurovisie Songfestival 2021 te Rotterdam. SoulMates InterActive is present met meer dan 2000 meter Pixeltape!

SoulMates InterActive; specialist op het gebied van LED techniek

SoulMates InterActive; specialist op het gebied van LED techniek

SoulMates InterActive; specialist op het gebied van LED techniek en actief binnen de wereld van Televisie en evenementen. De LED specialisten van SoulMates InterActive zijn allen gedreven mensen die voor ieder project de juiste LED oplossing hebben. SoulMates InterActive levert uitsluitend eigen producten; zowel de LED producten als mede de sturingen en voedingen zijn van eigen fabricaat. Hiermee zorgen wij ervoor dat u bij ons geen ‘standaard’ product huurt dan wel koopt maar zeker bent van producten die getest en goedgekeurd zijn binnen de zeer kritische tv markt.

De allerhoogste norm. En altijd tegen zeer concurrerende tarieven.

SoulMates InterActive staat voor innovatie, klantgericht denken en handelen en bovenal voor het leveren van een antwoord op al uw vragen. SoulMates kent geen uitdagingen, sec oplossingen. SoulMates InterActive is leverancier van diverse LED producten. Een groot deel van deze producten is speciaal gericht op de entertainment branche. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een passend advies geven voor nagenoeg ieder lichttechnisch vraagstuk. 

SoulMates InterActive LED producten kunnen zeer breed worden ingezet. Deze producten worden onder andere ingezet op beurzen, tv programma’s, festivals, exposities en bedrijfsfeesten. Door onze ruime ervaring op de professionele LED markt en ons gevarieerd assortiment LED producten, kunnen wij voor elk vraagstuk een passende oplossing bieden.

 

© Foto's: Jorrit Lousberg