• In deze onzekere tijden willen we iedereen die door het Corona virus is getroffen heel veel sterkte wensen!
  • Voor de meest sfeervolle kerstdecoratie kunt u nu ook terecht bij SoulMates InterActive. Ga naar www.sparklingdeco.net en laat u inspireren
  • Een nieuw decor voor Forum voor Democratie met daarin verwerkt de LED producten van SoulMates InterActive
  • Sinds 2019 is SoulMates InterActive de Benelux dealer van LED Strip Studio! Unieke LED producten voor de meest uiteenlopende LED projecten

SoulMates InterActive; Showcontrol & stemtechniek

SoulMates InterActive; Showcontrol & stemtechniek

Spelshows op televisie zijn vaak een goed voorbeeld van de integratie van een spel met interactieve elementen en de juiste aansturing van verlichting en apparatuur in de TV-studio. Zonder de (spel)techniek die schuil gaat achter een fraai decor is het onmogelijk om de spellen, die dagelijks gespeeld worden op TV, vloeiend te laten verlopen. SoulMates InterActive is ruim 4 jaar actief op het gebied van speltechniek en ontwikkelde dan ook systemen voor vele bekende spelprogramma’s op de Nederlandse televisie. Ook buiten Nederland wordt frequent een beroep gedaan op onze technieken en ervaring.

 Speltechnieken zijn leverbaar in vele verschillende vormen, maten en op klant specifieke basis. Een veelgebruikte speltechniek is de zogenaamde "blokkeerset". Deze maakt het onmogelijk voor een kandidaat om aan de beurt te komen, nádat diens concurrent reeds op zijn/haar knop gedrukt heeft. Blokkeersets zijn onmisbaar in vrijwel elke show, waarin meerdere kandidaten tegelijkertijd dezelfde vraag moeten beantwoorden.

 Wilt u onder een groep mensen een opiniepeiling houden en de antwoorden vertonen op een scorebord of op het stemkastje? Met de stemsystemen van SoulMates InterActive zijn dit soort scenario’s eenvoudig te realiseren. Met de op maat geïnstalleerde stemsystemen kunt u een opiniepeiling of andere speltechniek eenvoudig automatiseren. Er zijn verschillende systemen beschikbaar. Hoewel wij dit "stemsystemen" noemen, wil dit nog niet zeggen dat dit de enige functie is die deze apparatuur heeft; de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

De stemsystemen van SoulMates InterActive zijn 100% bedrijfszeker en betrouwbaar, waardoor ze ook geschikt zijn voor loterijen, of shows met grote geldprijzen en notariële controle. De log files zijn op 0,01 seconde accuraat na te lezen. Ook hebben wij een aantal robuuste netwerksystemen, die bovenstaande systemen koppelen, en hierdoor systemen voor grote spelshows mogelijk maken. Ook randapparatuur zoals LCD displays, klokken, sensoren, etc. hebben we in ons pakket.

 

© Foto's: SoulMates InterActive