• In deze onzekere tijden willen we iedereen die door het Corona virus is getroffen heel veel sterkte wensen!
  • Voor de meest sfeervolle kerstdecoratie kunt u nu ook terecht bij SoulMates InterActive. Ga naar www.sparklingdeco.net en laat u inspireren
  • Een nieuw decor voor Forum voor Democratie met daarin verwerkt de LED producten van SoulMates InterActive
  • Sinds 2019 is SoulMates InterActive de Benelux dealer van LED Strip Studio! Unieke LED producten voor de meest uiteenlopende LED projecten

Onze Digital LED producten zijn de meest betrouwbare en innovatieve LED producten.

Onze Digital LED producten zijn de meest betrouwbare en innovatieve LED producten.

Onze Digital LED producten zijn de meest betrouwbare en innovatieve LED producten. Aansturing van dit soort producten zijn voor de SoulMates specialisten geen probleem. Zo voorzien we op grote regelmaat grote evenementen zoals bijvoorbeeld Radio 538 XXL, De Vrienden van Amstel Live, 200 jaar Koninkrijk en Symphonica in Rosso zowel de standaard RGB LED producten alsmede de Digital LED Producten.

Ook hier staat innovatie centraal waarbij we bijvoorbeeld ook meedenken in het ontwikkelen van nieuwe LED producten om het evenement nog aantrekkelijker te maken. Altijd scherp geprijsd en altijd met 100% betrouwbaarheid.

Voor de Talpa productie Dance Dance Dance leverde SoulMates alle LED Lichtdecoratie voor dit razend populaire programma. Bij dit project werd gebruikt gemaakt van onze nieuwste LED controllers, de SM MKII controller. Volledig gemaakt op basis van onze specificaties en waarbij de software speciaal geschreven is om LED echt te kunnen dimmen tot de laagste regionen zonder kleur te verliezen. Een uniek LED product van SoulMates InterActive.

 

© Foto's: SoulMates InterActive